PRP Pentru Par

Terapia PRP este un procedeu nou, revolutionar, care consta in reintroducerea in circulatia sangvina a scalpului operat a trombocitelor preparate din sangele pacientului. Trombocitele contin toti factorii cresterii umane, care ajuta la vindecarea rapida si completa a pielii. Pe suprafata supusa tratamentului, factorii de crestere din trombocite induc o crestere rapida a numarului de celule, stimuland regenerarea tesutului dermal.

Tratamentul cu plasma autologa imbogatita cu trombocite este cel mai modern tratament in domeniul regenerarii pielii si parului prin forte proprii, care presupune recoltarea si concentrarea factorilor de crestere din propriul sange si reinjectarea dupa procesare in tesutul cutanat, stimuland astfel procesele de reparare celulara, sinteza de neocolagen pe termen lung si cresterea firelor de par.

Trombocitele injectate in suprafata tratata se descompun, iar factorii de crestere eliberati initiaza acele mecanisme biologice naturale care contribuie la reinnoirea celulelor cutanate si a tesutului conjunctiv subcutanat. Foliculii firelor de par se activeaza si incepe cresterea parului. Firele implantate cresc mai repede si sunt mai groase.

Intrebari frecvente