Prin prezenta Politică ne propunem să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 (denumit în continuare GDPR).

  1. Cine suntem noi

S.C. BEAUTYQUE MED S.R.L., cu punctul de lucru în București, str. Tudor Vianu Nr 22 , Sector 1, având cod unic de înregistrare RO33707041, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J40/12060/2014, prin clinica pe care o deține, oferă tratamente estetice inovatoare, beneficiind de recunoaștere la nivel național.

Activitatea acesteia,este promovată și prin intermediul acestui website, care prelucrează date cu caracter personal după cum puteți găsi detaliat mai jos.

Datele noastre de contact sunt:

E-mail: office@deliathiess.ro 

  1. Principii de prelucrare a datelor cu caracter personal

S.C. BEAUTYQUE MED S.R.L., în calitatea sa de Operator, prelucrează datele cu caracter personal ale clienților, reprezentanților partenerilor contractuali și altor persoane fizice care interacționează cu compania și/sau sunt antrenate în relații contractuale. 

Datele cu caracter personal sunt:

  • Prelucrate în mod legal, echitabil și transparent față de persoana vizată;

  • Colectate în scopuri determinate, explicite și legitime și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri;

  • Adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt prelucrate;

  • Exacte și actualizate în termen;

  • Păstrate într-o formă care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele;

  • Prelucrate într-un mod care asigură securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare.

  1. Care sunt tipurile de date prelucrate, scopul și temeiul legal al prelucrării

Prin intermediul formularului de contact disponibil pe pagina noastră colectăm numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și eventualele date cu caracter personal incluse în mesajul transmis. Toate datele colectate vor fi prelucrate exclusiv în scopul soluționării cererii dumneavoastră.

Nu va utilizam datele pentru a va transmite comunicari de marketing decat daca optati in mod expres pentru o astfel de comunicare. Chiar si in asemenea cazuri ne asiguram ca aveti la dispozitie o optiune simpla de a va dezabona (retragerea consimtamantului dumneavoastra) in orice moment. 

În baza consimțământului dumneavoastră, vă putem publica fotografia pe website sau pe canalele de social media, oferindu-vă posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment.

Pentru vizitatorii site-ului este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum: adresa IP, navigatorul de internet, locația, paginile web accesate pe site-ul nostru, timpul petrecut pe site, rețeaua de internet, dispozitivul utilizat. Pentru mai multe detalii în acest sens, consultați Politica de cookie (hyperlink).

  1. Care este durata prelucrării

Datele cu caracter personal sunt stocate în vederea prelucrării lor pe durata necesară atingerii scopurilor de prelucrare menționate în prezenta politică și ulterior, potrivit cerințelor legale.

  1.  Cui transmitem datele cu caracter personal

După caz, în baza unor acorduri de protecție a datelor cu caracter personal, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal furnizorilor de servicii IT, de dezvoltare sau mentenanță website.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

  1. Măsuri de protecție și garanții

S.C. BEAUTYQUE MED S.R.L. implementează măsuri tehnice și organizatorice adecvate în vederea asigurării unui nivel înalt de securitate și protecție a datelor cu caracter personal. Noi utilizăm metode şi tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaţilor şi proceduri de lucru, inclusiv de control şi audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare. 

  1. Drepturile persoanei vizate

Orice persoană vizată își poate exercita următoarele drepturi, așa cum sunt prevăzute de către GDPR:

  • Dreptul de acces; 

  • Dreptul de rectificare; 

  • Dreptul la ștergere;

  • Dreptul la restricționarea prelucrării;

  • Dreptul la portabilitate;

  • Dreptul la opoziție a prelucrării;

  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri.

  • Dreptul de a se adresa ANSPDCP și instanțelor de judecată;

 

Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteți contacta prin e-mail la adresa office@deliathiess.ro .