Scapa de acnee
printr-un TEST ADN azi.

Ai încercat multe metode de a scăpa de acnee, dar nici una nu a dat rezultatele dorite. Cauzele acneei fiind multiple, trebuie aflata intai cauza. Pentru a putea obtine un tratament individual si efectiv pentru tine ai nevoie de un test adn si vei scapa definitiv de aceasta problema.

  • Recapătă-ți încrederea în tine!
  • Un ten perfect cu o testare personalizată
  • 680+ persoane mulțumite după această testare

Inscrie-te acum

Aplica pentru un test ADN
si vei fi sunat astazi pentru mai multe detalii

Te asiguram ca datele furnizate nu vor fi folosite in alte scopuri.

Ce presupune acest test ADN?

1

Prelevam o proba de saliva cu ajutorul kitul-ului de test ADN1

2

Trimitem proba dumneavoastra de saliva catre laboratorul de analize din Austria

3

In circa 3-8 saptamani, rezultatele testului vor fi disponibile si aflam exact cum puteti scapa de aceasta problema definitiv

Laboratorul nostru – certificat si modern, conform ultimelor standarde

Laboratorul nostru detine toate autorizatiile si certificatele oferite de autoritatile in domeniu si este supus verificarilor in permanenta, cu scopul de a asigura cele mai bune conditii de analizare a probei ADN.

Acuratetea probei ne ajuta sa stabilim cu exactitate tratamentul de care aveti nevoie. Consilierea personalizata se va face in functie de tipul problemei identificate .

Cum functioneaza?
Este foarte simplu!

Recoltarea probei ADN nu este toxica si este nedureroasa. Iti vom pune la dispozitie un KIT care te va ajuta sa ne trimiti mostra de saliva. Pentru a pastra acuratetea probei, este indicat sa nu fumati, sa nu mancati, sa nu beti si sa nu mestecati guma cu 30 de minute inainte de recoltarea salivei.

La primirea Kit-ului de recoltare veti primi si instructiunile detaliate.

Ei au reusit deja sa scape de accnee!

Acneea poate fi traumatizanta iar vindecarea in urma tratamentului propus de noi a fost pentru multi un nou start in viata!

Dr. Delia Thiess

Despre mine

Sunt convinsă că primul pas spre alegerea medicinei l-am făcut la o vârstă fragedă, datorită profesiei tatălui meu. Înca de la 5 ani, am trăit ceva minunat în viața de spital, văzând pasiunea și implicarea oamenilor de a ajuta și de a salva vieți. Astfel, inspirată în primul rând de tatăl meu, am decis să urmez această cale, alegând Facultatea de Stomatologie. După ce am absolvit, am continuat cu multiple specializări atât în țară, cât și în străinătate. Pentru că au început să mă fascineze tehnicile moderne de înfrumusețare, am studiat încă 4 ani de medicină generală.

Am colaborat cu doctori de renume, precum Bruno Bioulac, de la care am avut de învățat enorm despre estetică și m-a inițiat în medicina non-invazivă. Am ajuns să fac ceea ce îmi place cu adevărat, iar după ani de studiu constant și permanentă atenție la descoperirile și evoluția științifică din domeniile pe care le profesez: chirurgie dento-alveolara, smile design, tratamente de ultimă generație, injectologie și estetică non-invazivă, pot să le ofer pacienților mei experiența și expertiza pe care și-o doresc.

Alegerea mea a fost să profesez într-o zonă în care medicina și pasiunea pentru frumos se îmbină. Eficiența și durabilitatea tratamentelor pe care le aplic, în mod personalizat, pacienților mei, îmi creează o relație deosebită cu fiecare în parte. Perfecționarea și informarea au fost și rămân cele mai importante interese ale mele și iubesc ceea ce fac. Munca mea are ca scop rezultatele pe care cei care îmi acordă încrederea lor le observă. Da, astăzi cred că fiecare femeie sau bărbat care își zâmbește sieși în oglindă, mulțumit sau mulțumită de schimbare, este răsplata anilor mei de muncă și cercetare. Nu mi-am propus să te conving să mă crezi. Mi-am propus să te conving să vii să mă cunoști.

Te aștept la cabinet Dr. Delia Thiess, cu cele mai inovatoare tratamente estetice, pentru a da un boost frumuseții tale naturale!

As seen on

Intrebari frecvente

Costul unei singure testari ADN este de aproximativ 380 EUR, dureaza circa 10 minute. Avand in vedere ca este un test in care se preleva saliva, nu este dureros.
Cabinetul unde se poate face testul ADN se situeaza in Str. Tudor Vianu Nr 22, Sector 1 , Bucuresti . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 031.43.60.007 .
Procesarea rezultatelor testului dumneavoastră ADN va dura în mod normal aproximativ 2 săptămâni de la data la care laboratorul primeşte proba dumneavoastră ADN. Datorită cererilor numeroase, rezultatele pot dura mai mult de 2 săptămâni.

Clientii nostri

Afla parerile catorva dintre clientii care au scapat de acnee definitiv
cu ajutorul testului ADN

Alex Marin

Dr. Delia Thiess, you are one of the finest doctors I have ever met. I am so grateful to you and all your staff for the good work you are doing.

Beside being a great doc, you are also very kind caring and a great listener. Definitely recommended.

Inscrie-te acum

Aplica pentru un test ADN
si vei fi sunat astazi pentru mai multe detalii

Te asiguram ca datele furnizate nu vor fi folosite in alte scopuri.

Laura

Meritați mult mai mult de 5 stele super mulțumită. Cine a spus ca faceți minuni mare dreptate a avut voi reveni cu drag cu siguranta.