Coroane dentare - Punti dentare - Proteze dentare

Lucrarile protetice se impun in momentul in care un dinte este afectat de carie intr-o mare masura sau a suferit un accident care a distrus cea mai mare proportie a peretilor acestuia. Atunci cand stomatologul nu poate salva prin tratament si plomba un dinte, iar el trebuie extras, se apeleaza la o lucrare protetica fixa, care umple spatiul lasat gol, dupa ce dintele a fost extras. Aceasta lucrare se face fie prin cimentarea puntii dentare, fie cu ajutorul unui implant dentar.

Atunci cand din cavitatea bucala lipseste un numar mai mare de dinti, spatiul produs de lipsa dintilor se completeaza cu o proteza dentara care trebuie indepartata zilnic, reprezentand o lucrare protetica mobila. O punte dentara este un dinte fals, cunoscut si ca un dinte artificial, care se cimenteaza pe dintii stalpi prelucrati in prealabil de un specialist Smiling Doctor. Puntea dentara poate acoperi spatiul creat de unul pana la trei dinti lipsa de pe arcada in zona laterala, iar in zona frontala chiar pana la patru dinti. Principalele beneficii a acestui tratament stomatologic este imbunatatirea digestiei, printr-o masticatie normala, mentinurea dintilor sanatosi in pozitia naturala (impiedica deplasarea lor) si un aspect estetic normal, care sa nu va cauzeze frustrari. Protezele mobile sunt inlocuitori artificiali ai dintilor si tesuturilor adiacente de obicei realizate din rasini acrilice sau din combinatii ale acestora cu diverse metale. Protezele totale inlocuiesc dantura in totalitate, pe cand protezele partiale inlocuiesc dintii lipsa, ocolind dintii naturali prezenti inca pe cele doua arcade.

Estetica si functionalitatea lucrarilor noastre este generata de materialele autentice, de o inalta calitate, alaturi de un excelent sistem de amprentare.


Programeaza-te pentru consultatie 031.43.60.007

Beauty & Dentistry

Carboxiterapia

Carboxiterapia se refera la administrarea cutanata si subcutanata a dioxidului de carbon, in scopuri terapeutice.

ENDODONTIA

Pentru un tratament complet si sigur al canalelor radiculare folosim cea mai noua versiune de sisteme endodontice.

MICRODERMOABRAZIUNE CU CRISTALE

Microdermabraziunea este o tehnica de exfoliere non-invaziva a pielii, care se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv special, folosind cristale precum oxidul de aluminiu, clorura de sodiu sau bicarbonatul de sodiu pentru a indeparta impuritatile si celulele moarte de la suprafata pielii.

IMPLANTOLOGIA

Implantul dentar reprezinta reprezinta substitutul dintelui natural, suplinind toate funtiile unui dinte natural.

LIFTING PENTRU PIELE FLASCA PRIN MEZOTERAPIE

Principiile active avansate fac din acest cocktail soluţia perfectă pentru a strânge, restaura și a da un efect de lifting feţei, pungilor de sub ochi gatului decolteului, bratelor, interiorului coapselor, abdomenului.

CHIRURGIA ORALA

Interventiile stomatologice chirugicale au o arie de acoperiere mare, de la extractii la operatii mai complexe.

REJUVENARE CU CELULE AUTOLOGE HGH60

Rejuvenarea cu celule autologe este un tratament revolutionar datorita faptului ca stimuleaza capacitatea organismului de autovindecare si regenerare ducand astfel la formarea unui tesut cutanat mai compact, mai ferm, mai tanar.

ESTETICA DENTARA

Pentru un zambet frumos sunt responsabile si tehnicile de estetica dentara, care vine asociata cu o ingienizare profesionala.

AUGMENTAREA BUZELOR CU HA

H2O este procedeul chirurgical în care prin injectarea a diferite produse, se obţine augmentarea volumului buzelor.
Augumetarea buzelor nu este doar un moft, in cele mai dese cazuri fiind o necesitate, prin faptul ca îmbunătăţțește relaţția proporţțională cu celelalte structuri faciale, obţținându-se o buze pline și un zâmbet atrăgător.

COROANE DENTARE - PROTEZE DENTARE

Aceasta ramura a stomatologiei permite reconstructia dintilor, in urma pierderii lor. Estetica dentitiei pacientului poate fi reprodusa perfect.

TRICOESTETICA

Transplantul de sprancene reprezinta o forma a binecunoscutului procedeu denumit transplant de par. Sprancenele se pot rari din varii motive, cum ar fi inaintarea in varsta, pensatul, mostenirea genetica, diferitele traume sau problemele legate de glanda tiroida.

PARADONTOZA

La fel de importante precum dintii sunt si tesuturile moi care ii sustin. Sanatatea lor este vitala si poate fi mentinuta prin paradontologie.

TERAPIA CU OZON

Ozonoterapia este un tratament nemedicamentos prin care ozonul este administrat in doze exacte, ajungand la oxigenarea tesuturilor printr-o mai buna metabolizare a oxigenului de catre organismul nostru.

ORTODONTIA

Este o specializare care corijeaza pozitia dintilor. Aceasta vizeaza obtinerea unei ocluzii (muscaturi) ideale, pentru pacient.