Endodontie

Endodontia:

Aparatura specifica. Ramura a medicinei dentare, edodontia este un termen grecesc care defineste „interiorul dintelui”. Practicat si dezvoltat de jumatate de secol, tratamentul endodontic are ca scopuri prevenirea, diagnosticarea si vindecarea afectiunilor pe care le sufera pulpa/tesutul moale al dintelui, adica nervul.

Pregatirea aprofundata si experienta in cazuistica ortodontiala a medicilor specialisti este completata de o tehnica medicala de ultima generatie. Tratamentele de canal se efectueaza cu ajutorul unui microscop operator, care face posibila vizualizarea in timp real a spatiului din interiorul dintelui, coroborat cu rezultatele imagistice digitale. In completarea operarii sub micoscop, endodontul utilizeaza: sisteme de izolare a campului operator endodontic (diga dentara); materiale biocompatibile destinate sigilarii canalelor si repararii perforatiilor radiculare; material de obturatie si de reconstructie a coroanelor de ultima generatie cu proprietati de manipulare si adaptare natural fizionomice.

Procedura. Orice pacient trebuie sa stie ca atunci cand este cu putinta, medicul stmatolog trebuie sa incerce toate optiunile pentur salvarea dintelui natural. Tratamentul endodontic este destinat tocmai acestui scop. Nu toata lumea stie, insa extirparea nervului nu inseamna si „moartea” dintelui. Tratamentul de canal mentine dintele „viu” in cavitatea bucala, continuand sa functioneze si sa-si indeplineasca rolurile biologic-mecanice, fiind hranit de catre tesuturile din jur. Tratamentul endodontic (de canal) igenizeaza si etanseaza intregul sistem de canale situate in interiorul radacinii dintelui de bacterii si resturi organice, impiedicand, astfel, noi infectii.


Programeaza-te pentru consultatie 031.43.60.007

Beauty & Dentistry

Carboxiterapia

Carboxiterapia se refera la administrarea cutanata si subcutanata a dioxidului de carbon, in scopuri terapeutice.

ENDODONTIA

Pentru un tratament complet si sigur al canalelor radiculare folosim cea mai noua versiune de sisteme endodontice.

MICRODERMOABRAZIUNE CU CRISTALE

Microdermabraziunea este o tehnica de exfoliere non-invaziva a pielii, care se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv special, folosind cristale precum oxidul de aluminiu, clorura de sodiu sau bicarbonatul de sodiu pentru a indeparta impuritatile si celulele moarte de la suprafata pielii.

IMPLANTOLOGIA

Implantul dentar reprezinta reprezinta substitutul dintelui natural, suplinind toate funtiile unui dinte natural.

LIFTING PENTRU PIELE FLASCA PRIN MEZOTERAPIE

Principiile active avansate fac din acest cocktail soluţia perfectă pentru a strânge, restaura și a da un efect de lifting feţei, pungilor de sub ochi gatului decolteului, bratelor, interiorului coapselor, abdomenului.

CHIRURGIA ORALA

Interventiile stomatologice chirugicale au o arie de acoperiere mare, de la extractii la operatii mai complexe.

REJUVENARE CU CELULE AUTOLOGE HGH60

Rejuvenarea cu celule autologe este un tratament revolutionar datorita faptului ca stimuleaza capacitatea organismului de autovindecare si regenerare ducand astfel la formarea unui tesut cutanat mai compact, mai ferm, mai tanar.

ESTETICA DENTARA

Pentru un zambet frumos sunt responsabile si tehnicile de estetica dentara, care vine asociata cu o ingienizare profesionala.

AUGMENTAREA BUZELOR CU HA

H2O este procedeul chirurgical în care prin injectarea a diferite produse, se obţine augmentarea volumului buzelor.
Augumetarea buzelor nu este doar un moft, in cele mai dese cazuri fiind o necesitate, prin faptul ca îmbunătăţțește relaţția proporţțională cu celelalte structuri faciale, obţținându-se o buze pline și un zâmbet atrăgător.

COROANE DENTARE - PROTEZE DENTARE

Aceasta ramura a stomatologiei permite reconstructia dintilor, in urma pierderii lor. Estetica dentitiei pacientului poate fi reprodusa perfect.

TRICOESTETICA

Transplantul de sprancene reprezinta o forma a binecunoscutului procedeu denumit transplant de par. Sprancenele se pot rari din varii motive, cum ar fi inaintarea in varsta, pensatul, mostenirea genetica, diferitele traume sau problemele legate de glanda tiroida.

PARADONTOZA

La fel de importante precum dintii sunt si tesuturile moi care ii sustin. Sanatatea lor este vitala si poate fi mentinuta prin paradontologie.

TERAPIA CU OZON

Ozonoterapia este un tratament nemedicamentos prin care ozonul este administrat in doze exacte, ajungand la oxigenarea tesuturilor printr-o mai buna metabolizare a oxigenului de catre organismul nostru.

ORTODONTIA

Este o specializare care corijeaza pozitia dintilor. Aceasta vizeaza obtinerea unei ocluzii (muscaturi) ideale, pentru pacient.