Rejuvenare cu celule autologe HGH60

Descriere:

Rejuvenarea cu celule autologe este un tratament revoluționar datorită faptului că stimulează capacitatea organismului de autovindecare și regenerare ducând astfel la formarea unui țesut cutanat mai compact, mai ferm, mai tânăr. Acest tratament constă în recoltarea de sange venos, care prin centrifugare duce la separarea de plasmă concentrată în trombocite și factori de creștere implicați în stimularea și formarea de noi fibre de colagen. Plasma obținută se activează și se reinjectează intradermic cu ajutorul unui ac foarte fin.

Este o nouă abordare care vine în întâmpinarea pacienților ce doresc o metodă naturală, sigură pentru rejuvenarea cutanată, aceasta făcându-se cu celuleautologe (proprii).

Această medotă este revoluționară prin faptul că stimularea celulelor stem rezidente se face prin factorii de creștere eliberați de propriile trombocite introduse în derm în urma injectării plasmei activate. Studiile științifice sprijină utilizarea propriei plasme pentru creșterea în volum și regenerarea țesuturilor dure și moi, fiind sursa concentratului trombocitar prezent în sânge. În afară de implicarea în coagularea sangvină, trombocitele eliberează factori de creștere implicați în autorepararea tisulară ceea ce permite organismului să se vindece mai rapid și eficient.

Deoarece se folosește plasma autologă nu exista riscul transmiterii de boli, al anafilaxiei sau neoplaziilor. Funcțiile factorilor de creștere eliberați se regăsesc în: creșterea producției de colagen, recrutarea altor celule la locul injectării, inițierea angiogenezei (formarea de noi vase de sânge), inducerea diferențierii celulare, mineraizare osoasă, formarea matricei extracelulare.


Programeaza-te pentru consultatie 031.43.60.007

Beauty & Dentistry

Carboxiterapia

Carboxiterapia se refera la administrarea cutanata si subcutanata a dioxidului de carbon, in scopuri terapeutice.

ENDODONTIA

Pentru un tratament complet si sigur al canalelor radiculare folosim cea mai noua versiune de sisteme endodontice.

MICRODERMOABRAZIUNE CU CRISTALE

Microdermabraziunea este o tehnica de exfoliere non-invaziva a pielii, care se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv special, folosind cristale precum oxidul de aluminiu, clorura de sodiu sau bicarbonatul de sodiu pentru a indeparta impuritatile si celulele moarte de la suprafata pielii.

IMPLANTOLOGIA

Implantul dentar reprezinta reprezinta substitutul dintelui natural, suplinind toate funtiile unui dinte natural.

LIFTING PENTRU PIELE FLASCA PRIN MEZOTERAPIE

Principiile active avansate fac din acest cocktail soluţia perfectă pentru a strânge, restaura și a da un efect de lifting feţei, pungilor de sub ochi gatului decolteului, bratelor, interiorului coapselor, abdomenului.

CHIRURGIA ORALA

Interventiile stomatologice chirugicale au o arie de acoperiere mare, de la extractii la operatii mai complexe.

REJUVENARE CU CELULE AUTOLOGE HGH60

Rejuvenarea cu celule autologe este un tratament revolutionar datorita faptului ca stimuleaza capacitatea organismului de autovindecare si regenerare ducand astfel la formarea unui tesut cutanat mai compact, mai ferm, mai tanar.

ESTETICA DENTARA

Pentru un zambet frumos sunt responsabile si tehnicile de estetica dentara, care vine asociata cu o ingienizare profesionala.

AUGMENTAREA BUZELOR CU HA

H2O este procedeul chirurgical în care prin injectarea a diferite produse, se obţine augmentarea volumului buzelor.
Augumetarea buzelor nu este doar un moft, in cele mai dese cazuri fiind o necesitate, prin faptul ca îmbunătăţțește relaţția proporţțională cu celelalte structuri faciale, obţținându-se o buze pline și un zâmbet atrăgător.

COROANE DENTARE - PROTEZE DENTARE

Aceasta ramura a stomatologiei permite reconstructia dintilor, in urma pierderii lor. Estetica dentitiei pacientului poate fi reprodusa perfect.

TRICOESTETICA

Transplantul de sprancene reprezinta o forma a binecunoscutului procedeu denumit transplant de par. Sprancenele se pot rari din varii motive, cum ar fi inaintarea in varsta, pensatul, mostenirea genetica, diferitele traume sau problemele legate de glanda tiroida.

PARADONTOZA

La fel de importante precum dintii sunt si tesuturile moi care ii sustin. Sanatatea lor este vitala si poate fi mentinuta prin paradontologie.

TERAPIA CU OZON

Ozonoterapia este un tratament nemedicamentos prin care ozonul este administrat in doze exacte, ajungand la oxigenarea tesuturilor printr-o mai buna metabolizare a oxigenului de catre organismul nostru.

ORTODONTIA

Este o specializare care corijeaza pozitia dintilor. Aceasta vizeaza obtinerea unei ocluzii (muscaturi) ideale, pentru pacient.