Lifting facial cu fire resorbabile

Firele de susținere

Firele de susținere pentru lifting facial sunt o soluție nechirurgicala pentru a obține un chip cu cel putin 10 ani mai tânăr, fiind soluția ideală destinată persoanelor care își doresc un ten întinerit fară a recurge la bisturiu. Firele de susținere sunt realizate dintr-un material biocompatibil și prezintă micro-conuri, având rolul de a ancora țesuturile în profunzime și astfel asigurând un lifting facial cu aspect natural.

Firele de susținere reprezinta singurul produs care permite două acțiuni simultane:
  • Efect de lift, de îndată ce firele de susținere sunt aplicate;e
  • Efect de regenerare, pentru rezultate progresive și naturale.

Aplicarea firelor de susținere durează aproximativ 30 de minute. Pacientului i se va administra anestezie locală, astfel ca nu va simți niciun fel de durere. Medicul introduce firul de susținere sub piele, la o adâncime de aproximativ 3-5 milimetri. Nu este necesară o incizie, firele de suspensie se introduc folosind un ac extrem de fin. Firele stau fixate cu ajutorul conurilor, care ulterior se vor auto-absorbi.

Odata ce firul de sustinere a fost aplicat, medicul efectuează comprimarea ușoară a țesutului care se remodelează cu mana pentru a se obține efectul de lifting dorit. Unul sau mai multe fire de sutură pot fi aplicate în funcție de dorințele pacientului și de zona tratată. Rezultate spectaculoase ale liftingului cu fire de susținere, sunt vizibile imediat după procedură și durează până la 18 luni.


Programeaza-te pentru consultatie 031.43.60.007

Beauty & Dentistry

Carboxiterapia

Carboxiterapia se refera la administrarea cutanata si subcutanata a dioxidului de carbon, in scopuri terapeutice.

ENDODONTIA

Pentru un tratament complet si sigur al canalelor radiculare folosim cea mai noua versiune de sisteme endodontice.

MICRODERMOABRAZIUNE CU CRISTALE

Microdermabraziunea este o tehnica de exfoliere non-invaziva a pielii, care se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv special, folosind cristale precum oxidul de aluminiu, clorura de sodiu sau bicarbonatul de sodiu pentru a indeparta impuritatile si celulele moarte de la suprafata pielii.

IMPLANTOLOGIA

Implantul dentar reprezinta reprezinta substitutul dintelui natural, suplinind toate funtiile unui dinte natural.

LIFTING PENTRU PIELE FLASCA PRIN MEZOTERAPIE

Principiile active avansate fac din acest cocktail soluţia perfectă pentru a strânge, restaura și a da un efect de lifting feţei, pungilor de sub ochi gatului decolteului, bratelor, interiorului coapselor, abdomenului.

CHIRURGIA ORALA

Interventiile stomatologice chirugicale au o arie de acoperiere mare, de la extractii la operatii mai complexe.

REJUVENARE CU CELULE AUTOLOGE HGH60

Rejuvenarea cu celule autologe este un tratament revolutionar datorita faptului ca stimuleaza capacitatea organismului de autovindecare si regenerare ducand astfel la formarea unui tesut cutanat mai compact, mai ferm, mai tanar.

ESTETICA DENTARA

Pentru un zambet frumos sunt responsabile si tehnicile de estetica dentara, care vine asociata cu o ingienizare profesionala.

AUGMENTAREA BUZELOR CU HA

H2O este procedeul chirurgical în care prin injectarea a diferite produse, se obţine augmentarea volumului buzelor.
Augumetarea buzelor nu este doar un moft, in cele mai dese cazuri fiind o necesitate, prin faptul ca îmbunătăţțește relaţția proporţțională cu celelalte structuri faciale, obţținându-se o buze pline și un zâmbet atrăgător.

COROANE DENTARE - PROTEZE DENTARE

Aceasta ramura a stomatologiei permite reconstructia dintilor, in urma pierderii lor. Estetica dentitiei pacientului poate fi reprodusa perfect.

TRICOESTETICA

Transplantul de sprancene reprezinta o forma a binecunoscutului procedeu denumit transplant de par. Sprancenele se pot rari din varii motive, cum ar fi inaintarea in varsta, pensatul, mostenirea genetica, diferitele traume sau problemele legate de glanda tiroida.

PARADONTOZA

La fel de importante precum dintii sunt si tesuturile moi care ii sustin. Sanatatea lor este vitala si poate fi mentinuta prin paradontologie.

TERAPIA CU OZON

Ozonoterapia este un tratament nemedicamentos prin care ozonul este administrat in doze exacte, ajungand la oxigenarea tesuturilor printr-o mai buna metabolizare a oxigenului de catre organismul nostru.

ORTODONTIA

Este o specializare care corijeaza pozitia dintilor. Aceasta vizeaza obtinerea unei ocluzii (muscaturi) ideale, pentru pacient.