Corectarea și umplerea cearcănelor cu HA

Pielea fină din jurul ochilor necesită o îngrijire specială, iar ridurile apărute aici, precum cearcănele sau pungile, se pot îndepărta prin alegerea unor metode minim invazive și nedureroase, adaptate vârstei și tipului de modificare, astfel încât rezultatul final să fie natural și să se menţină o perioadă cât mai lungă de timp.

Regiunea perioculară suferă odată cu trecerea anilor o serie de transformări atât la nivelul pielii, cât și al structurilor din profunzime: ţesutul gras se reduce, musculatura din jurul ochilor își pierde tonusul, țesutul osos își pierde din consistență și orbita devine tot mai largă, apărând cearcănele și ochii înfundaţi în orbite.

Cearcănele sunt cauzate de culoarea închisă a pielii și de prezenţa unor șanţuri care vor genera apariția unor umbre sub ochi. Pungile sunt acele umflături de sub ochi ce apar ca rezultat al pierderii tonusului muscular și evidenţierii grăsimii de sub pleoapa inferioară, dar pot fi determinate și de reținerea de apă (edeme) și sunt mai greu de corectat. Corecţia cearcănelor cu acid hialuronic de ultimă generație, creat special pentru aria din jurul ochilor și injectat printr-o tehnică aparte este o noutate în domeniu. Acidul hialuronic are proprietăţi aparte, nu reține apa, este disponibil sub forma unui gel foarte fluid, îmbogăţit cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine pentru o revitalizare suplimentară a zonei.

Modalitatea de injectare este nedureroasă, de scurtă durată, gelul se așează în mai multe planuri pentru a se integra perfect în ţesut și a nu crea un efect artificial. Datorită structurii aparte, nu se simte la atingere, nu exercită presiune pe ţțesutul din jur și nu se observă prin transparenţța pielii. Imediat după tratament se va observa atenuarea ridurilor fine și umplerea șanţurilor de sub ochi, prezenţa de tonus și luminozitate a pielii și ștergerea umbrelor de pe pleopa inferioară, imaginea de ansamblu fiind naturală, iar pacientul își poate relua activitatea cotidiană odată ieșit din cabinet.


Programeaza-te pentru consultatie 031.43.60.007

Beauty & Dentistry

Carboxiterapia

Carboxiterapia se refera la administrarea cutanata si subcutanata a dioxidului de carbon, in scopuri terapeutice.

ENDODONTIA

Pentru un tratament complet si sigur al canalelor radiculare folosim cea mai noua versiune de sisteme endodontice.

MICRODERMOABRAZIUNE CU CRISTALE

Microdermabraziunea este o tehnica de exfoliere non-invaziva a pielii, care se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv special, folosind cristale precum oxidul de aluminiu, clorura de sodiu sau bicarbonatul de sodiu pentru a indeparta impuritatile si celulele moarte de la suprafata pielii.

IMPLANTOLOGIA

Implantul dentar reprezinta reprezinta substitutul dintelui natural, suplinind toate funtiile unui dinte natural.

LIFTING PENTRU PIELE FLASCA PRIN MEZOTERAPIE

Principiile active avansate fac din acest cocktail soluţia perfectă pentru a strânge, restaura și a da un efect de lifting feţei, pungilor de sub ochi gatului decolteului, bratelor, interiorului coapselor, abdomenului.

CHIRURGIA ORALA

Interventiile stomatologice chirugicale au o arie de acoperiere mare, de la extractii la operatii mai complexe.

REJUVENARE CU CELULE AUTOLOGE HGH60

Rejuvenarea cu celule autologe este un tratament revolutionar datorita faptului ca stimuleaza capacitatea organismului de autovindecare si regenerare ducand astfel la formarea unui tesut cutanat mai compact, mai ferm, mai tanar.

ESTETICA DENTARA

Pentru un zambet frumos sunt responsabile si tehnicile de estetica dentara, care vine asociata cu o ingienizare profesionala.

AUGMENTAREA BUZELOR CU HA

H2O este procedeul chirurgical în care prin injectarea a diferite produse, se obţine augmentarea volumului buzelor.
Augumetarea buzelor nu este doar un moft, in cele mai dese cazuri fiind o necesitate, prin faptul ca îmbunătăţțește relaţția proporţțională cu celelalte structuri faciale, obţținându-se o buze pline și un zâmbet atrăgător.

COROANE DENTARE - PROTEZE DENTARE

Aceasta ramura a stomatologiei permite reconstructia dintilor, in urma pierderii lor. Estetica dentitiei pacientului poate fi reprodusa perfect.

TRICOESTETICA

Transplantul de sprancene reprezinta o forma a binecunoscutului procedeu denumit transplant de par. Sprancenele se pot rari din varii motive, cum ar fi inaintarea in varsta, pensatul, mostenirea genetica, diferitele traume sau problemele legate de glanda tiroida.

PARADONTOZA

La fel de importante precum dintii sunt si tesuturile moi care ii sustin. Sanatatea lor este vitala si poate fi mentinuta prin paradontologie.

TERAPIA CU OZON

Ozonoterapia este un tratament nemedicamentos prin care ozonul este administrat in doze exacte, ajungand la oxigenarea tesuturilor printr-o mai buna metabolizare a oxigenului de catre organismul nostru.

ORTODONTIA

Este o specializare care corijeaza pozitia dintilor. Aceasta vizeaza obtinerea unei ocluzii (muscaturi) ideale, pentru pacient.