Bichectomia - cea mai în vogă metodă în chirurgia estetică pentru conturarea pomeţilor

Bichectomia este o manoperă chirurgicală, ce constă în îndepărtarea totală a bulei a lui Bichat. Aceasta este de fapt o aglomerare de țesut adipos ce se află situată între planurile musculare profunde şi cele superficiale ale fiecărui obraz, imediat sub osul zigomatic (pomete).

Aceste acumulări de grăsime sunt formate din grăsime de constituție şi sunt prezente în organismul nostru indiferent de vârstă sau de greutatea corporală, ele dispărând doar în cazuri grave de malnutriție. Îndepărtare bulei grăsoase a lui Bichat se face sub anestezie locală. Se execută o mică incizie 1-3 cm, intra-oral în dreptul ultimilor doi molari superiori prin care se extrage corpul adipos al obrazului şi apoi se suturează. Nu rămân cicatrici, nu necesită spitalizare şi durează aproximativ o oră.

În urma intervenției se obține o reducere a volumului obrajilor, maxilarul şi pomeții devenind mai proeminenți. Conturul feței va fi evident îmbunătățit, expresia facială fiind mai armonioasă şi mai sveltă. Bichectomia a ajuns să fie în topul preferinţelor vedetelor pentru rezultatele sale estetice. Angelina Jolie şi Megan Fox sunt două dintre vedetele care au apelat la această intervenţie, iar rezultatele sunt spectaculoase.


Programeaza-te pentru consultatie 031.43.60.007

Beauty & Dentistry

Carboxiterapia

Carboxiterapia se refera la administrarea cutanata si subcutanata a dioxidului de carbon, in scopuri terapeutice.

ENDODONTIA

Pentru un tratament complet si sigur al canalelor radiculare folosim cea mai noua versiune de sisteme endodontice.

MICRODERMOABRAZIUNE CU CRISTALE

Microdermabraziunea este o tehnica de exfoliere non-invaziva a pielii, care se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv special, folosind cristale precum oxidul de aluminiu, clorura de sodiu sau bicarbonatul de sodiu pentru a indeparta impuritatile si celulele moarte de la suprafata pielii.

IMPLANTOLOGIA

Implantul dentar reprezinta reprezinta substitutul dintelui natural, suplinind toate funtiile unui dinte natural.

LIFTING PENTRU PIELE FLASCA PRIN MEZOTERAPIE

Principiile active avansate fac din acest cocktail soluţia perfectă pentru a strânge, restaura și a da un efect de lifting feţei, pungilor de sub ochi gatului decolteului, bratelor, interiorului coapselor, abdomenului.

CHIRURGIA ORALA

Interventiile stomatologice chirugicale au o arie de acoperiere mare, de la extractii la operatii mai complexe.

REJUVENARE CU CELULE AUTOLOGE HGH60

Rejuvenarea cu celule autologe este un tratament revolutionar datorita faptului ca stimuleaza capacitatea organismului de autovindecare si regenerare ducand astfel la formarea unui tesut cutanat mai compact, mai ferm, mai tanar.

ESTETICA DENTARA

Pentru un zambet frumos sunt responsabile si tehnicile de estetica dentara, care vine asociata cu o ingienizare profesionala.

AUGMENTAREA BUZELOR CU HA

H2O este procedeul chirurgical în care prin injectarea a diferite produse, se obţine augmentarea volumului buzelor.
Augumetarea buzelor nu este doar un moft, in cele mai dese cazuri fiind o necesitate, prin faptul ca îmbunătăţțește relaţția proporţțională cu celelalte structuri faciale, obţținându-se o buze pline și un zâmbet atrăgător.

COROANE DENTARE - PROTEZE DENTARE

Aceasta ramura a stomatologiei permite reconstructia dintilor, in urma pierderii lor. Estetica dentitiei pacientului poate fi reprodusa perfect.

TRICOESTETICA

Transplantul de sprancene reprezinta o forma a binecunoscutului procedeu denumit transplant de par. Sprancenele se pot rari din varii motive, cum ar fi inaintarea in varsta, pensatul, mostenirea genetica, diferitele traume sau problemele legate de glanda tiroida.

PARADONTOZA

La fel de importante precum dintii sunt si tesuturile moi care ii sustin. Sanatatea lor este vitala si poate fi mentinuta prin paradontologie.

TERAPIA CU OZON

Ozonoterapia este un tratament nemedicamentos prin care ozonul este administrat in doze exacte, ajungand la oxigenarea tesuturilor printr-o mai buna metabolizare a oxigenului de catre organismul nostru.

ORTODONTIA

Este o specializare care corijeaza pozitia dintilor. Aceasta vizeaza obtinerea unei ocluzii (muscaturi) ideale, pentru pacient.