Augmetarea buzelor

Descriere:

Augmetarea buzelor nu este doar un moft, în cele mai dese cazuri fiind o necesitate, prin faptul că îmbunătăţește relaţia proporţională cu celelalte structuri faciale, obţinându-se buze pline și un zâmbet atrăgător. Augmentarea buzelor poate netezi liniile fine ce pornesc din buze către pielea din jur, rotunji și accentua buzele. Procedura de augmentare a buzelor cu acid hialuronic este minim invazivă și nedureroasă. Se aplică o crema anestezică local, cu 30 min înaintea injectării propiu-zise, pentru a înlătura și cel mai mic disconfort. Se injectează cu un ac foarte fin sau cu o canulă atraumatică acid hialuronic, sub forma unui gel cu consistență asemănătoare buzelor, astfel încât la 3-5 zile după injectare să nu-și mai facă simţită prezența, iar pacienta să perceapă textura naturală a buzelor. Există și varianta de acid hialuronic cu anestezic încorporat pentru ca durerea să fie absentă și fără aplicarea cremei anterior procedurii. Praparatele cu H2O sunt extrem de numeroase, cele de ultimă generație fiind cele cu acid hialuronic cross-linkat. Acidul hialuronic cross-linkat prezintă avantajul că durează mai mult (circa 4-6 luni), ulterior acidul hialuronic fiind resorbit de către corp. Durata menținerii lui depinde de tipul de preparat, de enzimele proprii ale pacientului care degradează acidul hialuronic și de metoda de injectare. Recuperarea după augmentarea buzelor este foarte rapidă, pacientul putând să-și reia activitatea imediat după intervenție, dacă se utilizează preparate injectabile pe baza de acid hialuronic.


Programeaza-te pentru consultatie 031.43.60.007

Beauty & Dentistry

Carboxiterapia

Carboxiterapia se refera la administrarea cutanata si subcutanata a dioxidului de carbon, in scopuri terapeutice.

ENDODONTIA

Pentru un tratament complet si sigur al canalelor radiculare folosim cea mai noua versiune de sisteme endodontice.

MICRODERMOABRAZIUNE CU CRISTALE

Microdermabraziunea este o tehnica de exfoliere non-invaziva a pielii, care se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv special, folosind cristale precum oxidul de aluminiu, clorura de sodiu sau bicarbonatul de sodiu pentru a indeparta impuritatile si celulele moarte de la suprafata pielii.

IMPLANTOLOGIA

Implantul dentar reprezinta reprezinta substitutul dintelui natural, suplinind toate funtiile unui dinte natural.

LIFTING PENTRU PIELE FLASCA PRIN MEZOTERAPIE

Principiile active avansate fac din acest cocktail soluţia perfectă pentru a strânge, restaura și a da un efect de lifting feţei, pungilor de sub ochi gatului decolteului, bratelor, interiorului coapselor, abdomenului.

CHIRURGIA ORALA

Interventiile stomatologice chirugicale au o arie de acoperiere mare, de la extractii la operatii mai complexe.

REJUVENARE CU CELULE AUTOLOGE HGH60

Rejuvenarea cu celule autologe este un tratament revolutionar datorita faptului ca stimuleaza capacitatea organismului de autovindecare si regenerare ducand astfel la formarea unui tesut cutanat mai compact, mai ferm, mai tanar.

ESTETICA DENTARA

Pentru un zambet frumos sunt responsabile si tehnicile de estetica dentara, care vine asociata cu o ingienizare profesionala.

AUGMENTAREA BUZELOR CU HA

H2O este procedeul chirurgical în care prin injectarea a diferite produse, se obţine augmentarea volumului buzelor.
Augumetarea buzelor nu este doar un moft, in cele mai dese cazuri fiind o necesitate, prin faptul ca îmbunătăţțește relaţția proporţțională cu celelalte structuri faciale, obţținându-se o buze pline și un zâmbet atrăgător.

COROANE DENTARE - PROTEZE DENTARE

Aceasta ramura a stomatologiei permite reconstructia dintilor, in urma pierderii lor. Estetica dentitiei pacientului poate fi reprodusa perfect.

TRICOESTETICA

Transplantul de sprancene reprezinta o forma a binecunoscutului procedeu denumit transplant de par. Sprancenele se pot rari din varii motive, cum ar fi inaintarea in varsta, pensatul, mostenirea genetica, diferitele traume sau problemele legate de glanda tiroida.

PARADONTOZA

La fel de importante precum dintii sunt si tesuturile moi care ii sustin. Sanatatea lor este vitala si poate fi mentinuta prin paradontologie.

TERAPIA CU OZON

Ozonoterapia este un tratament nemedicamentos prin care ozonul este administrat in doze exacte, ajungand la oxigenarea tesuturilor printr-o mai buna metabolizare a oxigenului de catre organismul nostru.

ORTODONTIA

Este o specializare care corijeaza pozitia dintilor. Aceasta vizeaza obtinerea unei ocluzii (muscaturi) ideale, pentru pacient.